Waarom veroorzaakt spouwmuurisolatie vocht?

Spouwmuurisolatie veroorzaakt vochtproblemen Extern metselwerk kan als brug voor vocht zich een weg banen door de buitenmuur naar de binnenmuren van het pand. Dit proces leidt vervolgens tot penetrerende vochtproblemen. Bij onjuiste installatie of in ongeschikte eigenschappen kan spouwmuurisolatie (CWI) leiden tot vocht. Holteisolatie is ook een mooie omgeving voor kleine beestjes - veel mooie muizennesten, ratten, noem maar op - ze houden van het spul.

De man van het spouwmuurisolatiebedrijf zal je vertellen dat het wordt behandeld om ze te stoppen. Heb je ooit een muis plastic zien eten? Dat doen ze wel. Ik heb ze zich een weg zien banen door zakken bouwchemicaliën in onze winkel - en blijven eten. Er is vrijwel niets dat een muis ervan weerhoudt te eten en een nest te maken.

Spouwmuren vol pluizig papier of katoen zijn voor hen een paradijs. Al deze actie zorgt er ook voor dat de isolatie bezinkt. Sommige gebieden hebben er geen, andere hebben er veel. Hierdoor zijn je muren op sommige plekken erg gevoelig voor vochtig of koud, en op andere niet - dus je begint willekeurige problemen met vocht te ervaren.

Heel eenvoudig, enige aandacht en zorg voor de buitenmuren zal voorkomen dat water naar binnen stroomt en de schimmel zal verdwijnen. Als u last heeft van vocht veroorzaakt door slechte spouwmuurisolatie, of als uw huis niet voldoende ventilatie heeft of uw kelder moet worden getankt, kunt u een beroep doen op Garratt's Damp %26 Timber-team om te helpen. Dit zou normaal gesproken stoppen bij de holte en zou niet het huis binnenkomen, hoewel een goede manier om dit te herkennen is als uw binnenmuren koud aanvoelen, zelfs als de verwarming aan staat. Als uw huis zich echter in een gebied met veel door de wind aangedreven regen bevindt of buitenmuren heeft beschadigd, moet u geen risico's nemen, zelfs als verschillende soorten isolatie betere resultaten kunnen opleveren.

Huizen die zich bevinden in gebieden met zware regenval die vaak door de wind worden aangedreven, worden over het algemeen niet geschikt geacht voor spouwmuurisolatie. Ernstige rijregen kan schade aan eigendommen veroorzaken met spouwmuurisolatie, waarbij doordringend vocht naar uw binnenmuren stroomt. Hoewel garanties van groepen zoals CIGA alle benodigde reparatiewerkzaamheden moeten dekken, kan het zijn dat u in sommige gevallen juridische stappen moet ondernemen als u verkeerd hebt verkocht spouwmuurisolatie. En als er zich problemen voordoen met de isolatie van de spouwmuur, hebt u een duidelijke manier van handelen om ze te laten verhelpen.

Deze twee stappen zorgen voor een hoogwaardige, langdurige en geschikte isolatielaag rondom uw huis. Maar hij zei dat hij nog drie jaar bij de CIGA moest blijven klagen nadat het ermee instemde en vervolgens ontkende dat de isolatie defect was. Geëxpandeerde polystyreen (EPS) korrels zijn een vorm van isolatiemateriaal dat beter meegaat bij vocht, met een grotere kans op uitdroging. De overgrote meerderheid van de huizen die na de jaren twintig zijn gebouwd, zal spouwmuren hebben, maar niet alle huizen met spouwmuren zijn geschikt voor isolatie.

Een ander van de belangrijkste problemen met spouwmuurisolatie is dat vaak, naast het feit dat de eigenschap ongeschikt is, de isolatie slecht wordt toegediend. Koude overbrugging is een zwakke plek in de continuïteit van de isolatie, die luchtvocht aantrekt en kan leiden tot problemen zoals zwarte schimmel, die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.