Waarom spouwmuurisolatie verwijderen?

Vooral in oudere huizen is de staat van spouwmuurisolatie vaak onvoldoende of lijkt het type isolatiemateriaal ernstig verouderd te zijn. Om vochtproblemen en energieverlies te voorkomen, is het misschien een goed idee om de oude isolatie te verwijderen en te laten vervangen door moderne isolatiematerialen. Het beschadigde isolatiemateriaal van de spouwmuur wordt zo onopvallend en schoon mogelijk verwijderd. Het injecteren van speciaal isolatiemateriaal in de holte tussen de twee wanden is de meest gebruikelijke manier om spouwmuurisolatie te installeren.

Er zijn veel experts die aanbevelen om retrofit spouwmuurisolatie te vermijden vanwege gevallen waarin deze spouwmuurisolatie vocht veroorzaakt. Wanneer de muurisolatie achteraf wordt aangebracht, blijft het geblazen materiaal aan al die scherpe randen hangen en dit kan gaten in de isolatie veroorzaken. Regen kan de buitenmuur binnendringen, de spouw overbruggen via het isolatiemateriaal en vocht afvoeren naar binnenmuren, waardoor vocht ontstaat. Wanneer kralen worden gebruikt en niet worden gelijmd, als je ooit aan de spouwmuren werkt, kun je er uiteindelijk veel van naar buiten sijpelen.

Dit kan niet alleen ongemakkelijke leefomstandigheden creëren, maar het langdurige vocht zal ook muurbanden roesten, een integraal structureel onderdeel van het pand dat uiteindelijk kan betekenen dat de binnen- en buitenmuren daadwerkelijk kunnen scheiden. De bladeren van de spouwmuur in uw eigendom zijn aan elkaar gebonden met behulp van kleine metalen stroken die bekend staan als wandbanden. Een gebouw met spouwmuren heeft bakstenen die zo zijn gemonteerd dat alle stenen in de lengte zijn gelegd. In de jaren 80 stelden bouwvoorschriften dat bij de bouw van nieuwe gebouwen de holtes moesten worden geïnstalleerd met isolatie.

Denk even na hoe ruw de binnenkant van spouwmuren is met ruwe oppervlakken en randen van de metalen muurbanden, bakstenen en blokken. Als je vocht en schimmel ervaart en je woont aan de westkust van het VK, is het waarschijnlijk dat je een defecte spouwmuurisolatie hebt. Er zijn echter gevallen waarin huishoudens vereisen dat de spouwmuurisolatie wordt verwijderd, omdat deze als defect wordt beschouwd. Simpel gezegd, als de isolatie op wolbasis is of al is begonnen te degraderen, wordt het materiaal verwijderd met een massieve stofzuiger, maar sommige stenen en mortel moeten vooraf van de bodem van de muur worden verwijderd.

Welnu, u moet contact opnemen met een specialist zoals LMG Home Improvements om de verwijderingskosten voor spouwmuurisolatie en alle gerelateerde spouwmuurisolatiehulp te achterhalen. Vergeleken met een massieve muur, die precies is zoals het klinkt - een enkele massieve muur - bestaat een spouwmuur uit twee wanden met een opening ertussen, wat wordt aangeduid als een holte.