Hoeveel kost spouwmuurisolatie in het VK?

De kosten van spouwmuurisolatie variëren afhankelijk van het type onroerend goed, maar u kunt verwachten ongeveer £725 te betalen om een vrijstaand huis te isoleren, of ongeveer £475 voor een halfvrijstaande woning, volgens de Energy Saving Trust. de isolatiekosten van spouwmuren zijn de afgelopen jaren niet veel gedaald, maar er zijn meer prikkels van de overheid die dit een goed moment maken om uw huisisolatie te upgraden. De meeste huizen gebouwd na de jaren 1920 hebben spouwmuren. In de afgelopen 20 jaar is het echter standaard geworden om deze holtes te vullen met een isolatiemateriaal.

Dus als uw huis ouder is dan 20 jaar, is het waarschijnlijk dat u een groot deel van de energierekening van uw huis verliest via deze lege ruimtes. Isolatie toevoegen is een efficiënte oplossing om uw energierekening te verlagen en warmte in uw huis te behouden. We zullen ook kijken naar de factoren die de arbeidskosten voor spouwmuurisolatie kunnen bepalen en beïnvloeden. In het kader van deze regeling kunnen energiebedrijven tot £1000 aanbieden voor spouwmuurisolatie van energiebedrijven.

Als u problemen ondervindt bij het installeren van uw isolatie, moet u opnieuw contact opnemen met uw energieleverancier om te zien of zij u kunnen helpen. Als het in de jaren tachtig is gebouwd, hebt u waarschijnlijk al isolatie in de vorm van hardschuimplaten geïnstalleerd tijdens de bouw. En aangezien de isolatie meestal niet erg lang hoeft te worden vervangen, klinkt dit als een goede investering. Ze kunnen worden gebruikt in dunnere spouwwanden en in eigendommen gebouwd van steen (die geblazen vezelisolatie moeite kan hebben om gelijkmatig te vullen).

Als uw muren vaak worden blootgesteld aan regen, is spouwisolatie misschien niet de beste keuze voor uw huis. Holtebarrières worden gebruikt in halfvrijstaande of rijtjeshuizen, ingevoegd in de scheidingslijn om de isolatie in uw huis te bevatten. De prijs van spouwmuurisolatie komt vooral neer op de grootte van uw woning, de toegankelijkheid van de muren, het type isolatie dat u kiest en de aannemer die u kiest. Geluidsisolatie en isolatie gaan vaak samen en overlappen elkaar vaak, ook al worden ze om totaal verschillende redenen gedaan.

De meeste geïsoleerde spouwwanden zijn probleemloos en zullen dat waarschijnlijk blijven gedurende de levensduur van het gebouw. Dus als u lekkage in uw muren of vochtige plekken opmerkt, moet u de schade herstellen voordat u isolatie installeert. We zullen ook kijken naar een overheidsregeling die de kosten van uw spouwmuurisolatie volledig zou kunnen dekken. Gemiddelde arbeids- en materiaalkosten voor muurisolatie met geblazen spouw kijk je naar ongeveer £300-£350 voor een kleinere flat.

Als u geen aanspraak kunt maken op enige garantie en de oorspronkelijke installateur niet kunt laten helpen, neem dan contact op met een lokaal bedrijf dat de reparaties kan uitvoeren, maar zorg er deze keer voor dat ze zijn geaccrediteerd door NIA, (National Insulation Association) CIGA of BBA (British Board of Agrément) voor gemoedsrust in het geval van toekomstige problemen. Tot op zekere hoogte biedt het ook een zekere mate van warmte-isolatie omdat lucht een slechtere warmtegeleider is dan baksteen.